Clinica veterinara Tetravet oferă servicii veterinare din anul 1999. În acest răstimp am înțeles că această profesie este foarte solicitantă, trebuie să te perfecţionezi în permanenţă şi să-ţi asumi o responsabilitate copleșitoare față de pacienți. Vă stau la dispoziție medici cu peste 20 ani experiență clinică, medici primari, cu doctorate în stiințe medicale, care participă în permanență la cursuri în țară şi în străinatate.
Răbdarea şi profesionalismul, ajutate de aparatura performantă, fac din echipa noastră de medici şi asistenți o echipă de elită. Vă așteptăm cu drag să colaborăm pentru a-i ajuta pe prietenii noștri fără grai să aibă o viață mai ușoară, mai frumoasă și mai sănătoasă!

Echipa Tetravet

Dr. Tudor Laura

Dr.Tudor Laura

Absolventă a Facultății de Medicina Veterinară București, doctor în științe medicale cu o teza în domeniul imunologiei și microbiologiei, medic primar veterinar, specialist în obstetrică, ginecologie și andrologie veterinară.Participă activ la pregătirea continuă prin numeroase cursuri și workshop-uri la congrese naționale și internaționale (în Grecia, Portugalia, Italia, Spania, Elveția, Anglia, America, Noua Zeelandă, Luxembourg, Africa de Sud)

Dr. Tudor Laurentiu

Dr. Tudor Laurentiu

Conferențiar universitar Tudor Laurențiu are o experiență de peste 20 de ani în observarea și îngrijirea profesională a unor specii mai deosebite de animale. Acesta este responsabil cu tratarea șerpilor, iguanelor, papagalilor, țestoaselor, hamsterilor, cobailor (purceluși de guineea), chinchinelor, veverițelor, dihorilor etc. Este membru onorific și fondator a numeroase asociații de specialitate din țară și străinătate, medic primar veterinar, doctor în științe medicale

Dr. Scaunas Roxana

Dr. Scaunas Roxana

Absolventa a Facultății de Medicină Veterinară București, lucrare de licență în domeniul toxicologiei, competente speciale în dermatologie, boli interne,terapie de urgenta, participa în permanență la numeroase workshop-uri de pregătire continuă: ecografie, boli de metabolism, parazitologie, neurologie etc. Este calmă, empatică, răbdătoare, interacționează excelent cu pacienții, chiar și cu cei mai puțin docili.

Galerie